Ciasto rabarbarowe mamy może być tylko deser szukasz. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 259 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Mieszanka soli, rabarbaru, odparowanego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Dzień Matki. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Najlepszy Meat Loaf mojej mamy, Hiszpański ryż mamy, oraz Najlepsze babeczki z cukinią mamy.
Instrukcje
1
Połączyć 2 szklanki mąki, brązowy cukier, proszek do pieczenia i sól w misce. Blenderem do ciast kroimy margarynę, aż mieszanina będzie przypominała grube okruchy. Wymieszać z odparowanym mlekiem i ubitym jajkiem.
Wciśnij ciasto na dno i częściowo po bokach naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali. Aby uzyskać grubszą skórkę, wciśnij ciasto tylko na dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Wymieszać rabarbar, żelatynę wymieszać i 1/2 szklanki białego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynowa Mieszanka Deserowa
Cukier Granulowany
Rabarbar
5
Rozłóż owoce na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Ciasto
Owoce
6
Połączyć pozostałe 1/2 szklanki białego cukru, 1 szklanka mąki, i zmiękczone masło w misce.