Ciasto rabarbarowe mamy

Ciasto rabarbarowe mamy
Ciasto rabarbarowe mamy może być tylko deser szukasz. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 259 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Mieszanka soli, rabarbaru, odparowanego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Dzień Matki. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Najlepszy Meat Loaf mojej mamy, Hiszpański ryż mamy, oraz Najlepsze babeczki z cukinią mamy.

Instrukcje

1
Połączyć 2 szklanki mąki, brązowy cukier, proszek do pieczenia i sól w misce. Blenderem do ciast kroimy margarynę, aż mieszanina będzie przypominała grube okruchy. Wymieszać z odparowanym mlekiem i ubitym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MargarynaMargaryna
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wciśnij ciasto na dno i częściowo po bokach naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali. Aby uzyskać grubszą skórkę, wciśnij ciasto tylko na dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wymieszać rabarbar, żelatynę wymieszać i 1/2 szklanki białego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynowa Mieszanka Deseroważelatynowa Mieszanka Deserowa
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
RabarbarRabarbar
5
Rozłóż owoce na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
CiastoCiasto
OwoceOwoce
6
Połączyć pozostałe 1/2 szklanki białego cukru, 1 szklanka mąki, i zmiękczone masło w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Pokroić w maśle, aż mieszanina przypomina grube okruchy. Na wierzchu rabarbar z mieszaniną streusel.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
MasłoMasło
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż polewa będzie złotobrązowa, a nadzienie bąbelkowe, około 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn