Ciasto Czekoladowo-Orzechowe Bez Mąki
Ciasto czekoladowo-orzechowe bez mąki może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 77 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 55 i kosztuje 20 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cukru, jajka, donice orzechy włoskie, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasto Bez Mąki Czekoladowo-Orzechowe Z Ciepłą Polewą Czekoladową, Ciasto Czekoladowe Bez Mąki, oraz Ciasto Czekoladowe Bez Mąki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Białka ubić w małej misce z mikserem na dużej prędkości, aż do uzyskania piany. Stopniowo ubijaj w 1/4 szklanki cukru, aż utworzą się sztywne szczyty. Odstawić.
Ubić żółtka i pozostały cukier w średniej misce z mikserem na dużej prędkości, aż gęste i cytrynowy kolor.
Dodać masło; dobrze wymieszać. Zmiksować w czekoladzie i skórce. Wymieszać z orzechami. Delikatnie wymieszać z białkami.
Rozprowadź na dnie 9-calowej patelni sprężynowej spryskanej sprayem do gotowania.
Piec 35-40 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni 10 min. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; Usuń obręcz. Fajne ciasto całkowicie na stojaku drucianym.