Ciasto Czekoladowo-Miętowe W Paski
Ciasto czekoladowo-miętowe W Paski to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 354 kalorie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka miętowych lodów czekoladowych, lodów krówkowych, ciasta czekoladowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Podobne przepisy to Miętowe Ciasto Czekoladowe, Ciasto Czekoladowo-Kokosowo-Miętowe, oraz Ciasto Czekoladowo-Miętowe Z Kremem.
Instrukcje
Złóż 12-calowy kawałek papieru woskowego na pół wzdłuż. Zalać 8-calową patelnię bochenkową sprayem do gotowania.
Umieść papier woskowy wzdłuż na patelni bochenkowej, pozostawiając nadmiar rozciągający się na długie boki patelni. Odstawić.
Beat 1 1/4 szklanki lodów przy dużej prędkości miksera 10 sekund lub aż gładkie i zmiękną.
Lody rozprowadzić na przygotowanej patelni. Zamrozić 20 minut.
Wytnij 2 plastry poziomo od dołu ciasta funta, każdy o grubości 2/3 cala. Rezerwa pozostałe ciasto funta do innego użytku.
Na patelni ułożyć 1 warstwę ciasta na lodach.
Rozłóż 1/4 szklanki krówki polewa na ciasto warstwy na patelni.
Powtórz procedurę z pozostałymi lodami, warstwą ciasta i polewą krówkową, kończąc na lodach.
Przykryj powierzchnię lodów folią; przykryj patelnię bochenkową folią. Zamrozić 8 godzin.
Odstawić na 5 minut przed podaniem. Odwróć na talerz i usuń papier woskowy.
Pokroić w plastry 3/4 cala.
Uwaga: przed odwróceniem ciasta lodowego zanurz cienką szpatułkę lub nóż w gorącej wodzie. Całkowicie osuszyć łopatkę i uruchomić ją na brzegach patelni, aby poluzować zamrożone ciasto. Użyj nadmiaru papieru woskowego do dźwigni podczas wyciągania bochenka z patelni.