Ciasto Czekoladowo-Miętowe Budyniowe
Ciasto czekoladowo-miętowe Budyniowe wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 614 kalorii, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka wody, Devil ' s food Cake mix bez puddingu, lody vanillan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto czekoladowe Budyniowe z miętą pieprzową-krem mascarpone, Miętowe ciasto czekoladowe z polewą miętową maślaną, oraz Budyń Czekoladowo-Miętowy.
Instrukcje
Połączyć 2 szklanki ciasta wymieszać, mleko i olej, dobrze mieszając mieszaninę. (Rezerwa pozostałe 2 szklanki ciasta mix do innego użycia.) Wymieszać w 1/3 szklanki zmiażdżonych cukierków mięty pieprzowej. Łyżka ciasto do lekko nasmarowane 8 " kwadratowy patelni.
Połączyć cukier i kakao; posypać ciasto.
Wlać wrzącą wodę do ciasta (nie mieszać).
Piec w temperaturze 350 przez 35 minut.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
Podawać ciepłe ciasto budyniowe z lodami waniliowymi.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: do mieszanki ciast użyliśmy Duncana Hinesa. W opakowaniu znajdują się 4 filiżanki ciasta. Nieużywaną porcję zapieczętuj w plastikowej torbie na zamek błyskawiczny i zrób deser ponownie!