Ciasto czekoladowo-miętowe

Ciasto czekoladowo-miętowe
Ciasto Czekoladowo-Miętowe może być właśnie tym deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 16 porcji. Jedna porcja zawiera 648 kalorii , 4 g białka i 36 g tłuszczu . Za 1,02 dolara za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i kup diabelską mieszankę na ciasto, ekstrakt waniliowy, aromat maślany i kilka innych rzeczy, które przygotujesz już dziś. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut . Z wynikiem łyżeczkowym wynoszącym 0% , to danie jest bardzo złe (ale wciąż da się je naprawić). Podobne przepisy to Andes Double Mint Chocolate Cookies , Chocolate Pecan Mint Roll i Double Chocolate Mint Cookies .

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj masę ciasta, wodę, jajka, olej i ekstrakt; ubijaj na niskiej prędkości przez 30 sekund. Ubijaj na średnim poziomie przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać do trzech wysmarowanych tłuszczem i posypanych mąką 9-calowych. okrągłe formy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Piec w temperaturze 350° przez 18-22 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona blisko środka będzie czysta. Studzimy przez 10 minut przed wyjęciem z foremek na drucianą kratkę, aby całkowicie ostygły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Do nadzienia połączyć tłuszcz piekarski, wodę, wanilię i aromat; stopniowo dodawać cukier cukierniczy i dobrze wymieszać. Zmiażdż paszteciki; wmieszać do nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Szklanki Posiekanych Daktyli (okołoSzklanki Posiekanych Daktyli (około
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Aby przygotować lukier, w dużej misce wymieszaj tłuszcz piekarski, kakao, wodę, ekstrakty i aromat, aż uzyskasz gładką masę; stopniowo dodawać cukier cukierniczy i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Szklanki Posiekanych Daktyli (okołoSzklanki Posiekanych Daktyli (około
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Papier RyżowyPapier Ryżowy
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Połóż jedną warstwę ciasta na talerzu do serwowania; posmarować połową nadzienia. Powtórz warstwy. Przykryj pozostałą warstwą ciasta. Posmaruj wierzch i boki ciasta. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn