Ciasto Czekoladowo-Malinowe

Ciasto Czekoladowo-Malinowe
Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 821 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 24 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, półsłodkie czekoladowe chipsy, czekoladowe loki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto Czekoladowo-Malinowe, Ciasto Czekoladowo-Malinowe Mocha, oraz Ciasto warstwowe z gorzkiej czekolady i malin dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Maliny umieścić w blenderze i zmiksować na gładką masę (daje 1 1/4 szklanki puree).
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Usuń 1/4 szklanki puree i rezerwy.
1
Umieść stojak na piekarnik na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. masło i mąka dno i boki dwóch 8-lub 9-calowych okrągłych patelni do pieczenia nonstick. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W małej miseczce umieścić 1 łyżkę masy tortowej i chipsy czekoladowe. Wrzucić, aż chipsy czekoladowe są powlekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W dużej misce, połączyć pozostałą mieszankę ciasta, 1 szklanka puree malinowego, olej roślinny, jaja i 1/4 szklanki wody. Używając elektrycznego miksera ręcznego, mieszaj na niskiej prędkości przez 30 sekund. Zwiększ prędkość do średniej i ubijaj przez 2 minuty, skrobając dno i boki miski szpatułką w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wymieszać w czekoladzie chipsy. Podzielić ciasto między przygotowanymi patelniami i piec, aż tester ciasta włożony do środka ciasta wyjdzie czysty, 30 do 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Schłodzić patelnie na stojaku z drutu przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
6
Wyjąć ciasto z patelni i całkowicie ostudzić na stojaku z drutu, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
7
Na lukier: w dużej misce, połączyć cukier puder, kakao w proszku, masło, Serek i śmietana. Używając elektrycznego miksera ręcznego, bij na małej prędkości, aż będzie gładka. Zwiększ prędkość do wysokiej I beat aż lekki i puszysty, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
W małej misce, wymieszać 3/4 szklanki lukier i zarezerwowane 1/4 szklanki puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Umieść jedną warstwę ciasta, płaską do góry, na stojaku na ciasto. Za pomocą szpatułki rozłóż lukier malinowo-czekoladowy na warstwie ciasta, pozostawiając 1/2-calową granicę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cukierkowa Moneta1 Czerwona Cukierkowa Moneta
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2
Umieść drugą warstwę ciasta na wierzchu. Wierzch i boki ciasta zamrozić pozostałą polewą czekoladową. Udekoruj świeżymi malinami lub czekoladowymi loczkami. Za pomocą wilgotnego noża pokroić ciasto na kliny i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cukierkowa Moneta1 Czerwona Cukierkowa Moneta
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Ciasto można zrobić 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce w szczelnym plastikowym pojemniku. Ciasto pozostawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn