Ciasto Czekoladowo-Karmelowe Pecan
Ciasto czekoladowo-karmelowe może być tylko deserem, którego szukasz. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 433 kalorie, 5G białka, oraz 25 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz chłodną bitą polewę, gotową do użycia crumb crust graham cracker, półsłodką czekoladę baker i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubi to Południowe danie. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Ciasto Czekoladowo-Karmelowe Pecan, oraz Ciasto Czekoladowo-Orzechowe Karmelowe.
Instrukcje
Karmelki umieścić w średniej misce do mikrofalówki.
Dodać mleko. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 2-1 / 2 do 3 min. lub do całkowitego rozpuszczenia karmelków, mieszając po każdej min. Wymieszać z orzechami.
Czekolada mikrofalowa w średniej misce mikrofalowej na wysokości 1-1 / 2 do 2 min. lub do całkowitego rozpuszczenia czekolady, mieszając po każdej min.
Dodać 2 szklanki chłodnego ubijania; mieszać trzepaczką do wymieszania.
Rozprowadzić na warstwie karmelu w skorupie.
Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny.
Odstawić w temperaturze pokojowej 10 do 15 min. przed podaniem. Top z pozostałym Cool WHIP.