Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta czekoladowego z truflami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 72 g tłuszczu, oraz w sumie 1015 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje $2.78 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz masło, brandy, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Tort z truflami i krówkami z białej czekolady, Ciasto czekoladowe z lukrem Ganache i czekoladowymi truflami pisanki, oraz Tort Czekoladowo-Truflowy.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Masło dwa 15-na-12-calowe galaretki roll Patelnie i linii DNA z pergaminem. W średnim rondlu rozpuść 6 uncji posiekanej czekolady z masłem i wanilią na bardzo małym ogniu, delikatnie mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Wyjmij mieszaninę czekolady z ognia i pozostaw do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
4
W małym rondlu połącz kakao z wodą i doprowadz do wrzenia, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier Ryżowy
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Niech ostygnie lekko, a następnie ubić mieszaninę do roztopionej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Wlać do crme frache.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
W dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubić całe jajka, żółtka i oba cukry na średniej prędkości, aż bledną i puszystą, około 5 minut. Beat w mieszaninie czekolady. W średniej misce mąkę ubić z sodą oczyszczoną, proszkiem do pieczenia i solą i przełożyć do przesiewacza lub sitka. Przesiać suche składniki i złożyć do ciasta ciasto z dużą łopatką, aż w pełni włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Przesiewacz
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Rozprowadzić ciasto równomiernie między przygotowanymi patelniami i posypać pozostałymi 4 uncjami posiekanej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
9
Piec ciasta w dolnej i środkowej trzeciej części piekarnika przez 25 do 30 minut, aż centra wiosna z powrotem, gdy lekko naciśnięty; przesuń patelnie w połowie pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Niech ciasto ostygnie całkowicie w patelniach.
11
W średniej misce ustawionej na średnim rondlu z gotującą się wodą rozpuść białą czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Zdjąć z ognia.
13
Wylać wodę z rondla i wytrzeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
14
Dodać śmietanę i masło do rondla i podgrzewać, aż masło się rozpuści i pojawią się małe bąbelki na brzegach.
Gorącą śmietanę ubić do białej czekolady. Ustaw miskę w chłodnym miejscu, aż ganache będzie wystarczająco mocny, aby utrzymać swój kształt, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
16
W średnim rondlu podgrzej krem, aż na brzegach pojawią się małe bąbelki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
17
Pokrojoną czekoladę włóż do żaroodpornej miski i polej gorącą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
18
Odstawić na 2 do 3 minut, aż czekolada się rozpuści, a następnie ubijać, aż będzie gładka. Ustaw miskę w chłodnym miejscu, aż ganache będzie wystarczająco mocny, aby utrzymać swój kształt, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
19
W średnim rondlu roztopić czekoladę na bardzo małym ogniu, często mieszając. W małym rondlu ubijamy granulowany cukier, syrop kukurydziany, kakao i wodę i doprowadzamy do wrzenia, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Papier Ryżowy
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
20
Zdjąć z ognia i ubić w brandy i roztopionej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
2 Szczypty Zmielonych Goździków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
21
Ostudzić całkowicie, około 30 minut.
22
W misce stojącego miksera elektrycznego wyposażonego w trzepaczkę z drutu, ubij masło ze średnią prędkością, aż będzie lekkie i puszyste.
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
23
Dodaj schłodzoną mieszaninę czekolady. Przy niskiej prędkości, wbić cukier cukierników.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-up
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
24
Wytnij tekturowy prostokąt o wymiarach 5 na 11 cali.
25
Umieść arkusz pergaminu lub papieru woskowego na każdym torcie i top z płaskim arkuszem ciastek lub deską do krojenia. Odwróć ciasta i usuń Patelnie. Trzymając dołączony papier, przycinaj każdy tort do nawet prostokąta 15 na 11 cali,a następnie pokrój każdy tort w trzy prostokąty 5 na 11 cali; będziesz miał prostokąty 6.
Łyżka mała łyżka polewy czekoladowej na tekturowym prostokącie i przenieść jeden prostokąt ciasto do niego; odkleić papier. To będzie baza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cukierkowa Moneta
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
27
Połowę ganaszu z białej czekolady rozłóż na podstawie i na wierzchu z innym prostokątem ciasta; Odklej papier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
28
Połówkę gorzkiej czekolady rozprowadzić na cieście i polać kolejną warstwą ciasta, odrywając pergamin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka Czekolada
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
29
Rozprowadzić z 1 1/4 szklanki polewy czekoladowej. Powtórz z 2 kolejnymi warstwami, odrywając pergamin z prostokątów ciasta i rozprowadzając je pozostałym ganache z białej czekolady i ganache z ciemnej czekolady. Zachowaj boki nawet podczas budowania ciasta, wygładzając je metalową łopatką do ciasta. Top z końcowego prostokąta ciasto i obrać pergamin. Płaszcz boki i górnej części ciasta z gładką warstwą lukier czekoladowy; krótko przechowywać w lodówce, aby ustawić lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cukierkowa Moneta
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Gorzka Czekolada
1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
30
Rozłóż pozostały lukier na torcie i udekoruj wiórkami czekoladowymi. Ostrożnie przełożyć ciasto (na tekturowej podstawie) na talerz i przechowywać w lodówce, aż będzie twarde. Używając gorącego noża, pokrój ciasto na plastry na zimno i pozwól osiągnąć temperaturę pokojową przed podaniem.