Ciasto Czekoladowe Z Truflami

Ciasto Czekoladowe Z Truflami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta czekoladowego z truflami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 72 g tłuszczu, oraz w sumie 1015 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje $2.78 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz masło, brandy, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Tort z truflami i krówkami z białej czekolady, Ciasto czekoladowe z lukrem Ganache i czekoladowymi truflami pisanki, oraz Tort Czekoladowo-Truflowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Masło dwa 15-na-12-calowe galaretki roll Patelnie i linii DNA z pergaminem. W średnim rondlu rozpuść 6 uncji posiekanej czekolady z masłem i wanilią na bardzo małym ogniu, delikatnie mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Wyjmij mieszaninę czekolady z ognia i pozostaw do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
4
W małym rondlu połącz kakao z wodą i doprowadz do wrzenia, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Niech ostygnie lekko, a następnie ubić mieszaninę do roztopionej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Wlać do crme frache.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
W dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubić całe jajka, żółtka i oba cukry na średniej prędkości, aż bledną i puszystą, około 5 minut. Beat w mieszaninie czekolady. W średniej misce mąkę ubić z sodą oczyszczoną, proszkiem do pieczenia i solą i przełożyć do przesiewacza lub sitka. Przesiać suche składniki i złożyć do ciasta ciasto z dużą łopatką, aż w pełni włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
PrzesiewaczPrzesiewacz
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Rozprowadzić ciasto równomiernie między przygotowanymi patelniami i posypać pozostałymi 4 uncjami posiekanej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
9
Piec ciasta w dolnej i środkowej trzeciej części piekarnika przez 25 do 30 minut, aż centra wiosna z powrotem, gdy lekko naciśnięty; przesuń patelnie w połowie pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Niech ciasto ostygnie całkowicie w patelniach.
11
W średniej misce ustawionej na średnim rondlu z gotującą się wodą rozpuść białą czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Zdjąć z ognia.
13
Wylać wodę z rondla i wytrzeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
14
Dodać śmietanę i masło do rondla i podgrzewać, aż masło się rozpuści i pojawią się małe bąbelki na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
15
Gorącą śmietanę ubić do białej czekolady. Ustaw miskę w chłodnym miejscu, aż ganache będzie wystarczająco mocny, aby utrzymać swój kształt, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
16
W średnim rondlu podgrzej krem, aż na brzegach pojawią się małe bąbelki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
17
Pokrojoną czekoladę włóż do żaroodpornej miski i polej gorącą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
18
Odstawić na 2 do 3 minut, aż czekolada się rozpuści, a następnie ubijać, aż będzie gładka. Ustaw miskę w chłodnym miejscu, aż ganache będzie wystarczająco mocny, aby utrzymać swój kształt, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
19
W średnim rondlu roztopić czekoladę na bardzo małym ogniu, często mieszając. W małym rondlu ubijamy granulowany cukier, syrop kukurydziany, kakao i wodę i doprowadzamy do wrzenia, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Papier RyżowyPapier Ryżowy
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
20
Zdjąć z ognia i ubić w brandy i roztopionej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
21
Ostudzić całkowicie, około 30 minut.
22
W misce stojącego miksera elektrycznego wyposażonego w trzepaczkę z drutu, ubij masło ze średnią prędkością, aż będzie lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
23
Dodaj schłodzoną mieszaninę czekolady. Przy niskiej prędkości, wbić cukier cukierników.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
24
Wytnij tekturowy prostokąt o wymiarach 5 na 11 cali.
25
Umieść arkusz pergaminu lub papieru woskowego na każdym torcie i top z płaskim arkuszem ciastek lub deską do krojenia. Odwróć ciasta i usuń Patelnie. Trzymając dołączony papier, przycinaj każdy tort do nawet prostokąta 15 na 11 cali,a następnie pokrój każdy tort w trzy prostokąty 5 na 11 cali; będziesz miał prostokąty 6.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
26
Łyżka mała łyżka polewy czekoladowej na tekturowym prostokącie i przenieść jeden prostokąt ciasto do niego; odkleić papier. To będzie baza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cukierkowa Moneta1 Czerwona Cukierkowa Moneta
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
27
Połowę ganaszu z białej czekolady rozłóż na podstawie i na wierzchu z innym prostokątem ciasta; Odklej papier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
28
Połówkę gorzkiej czekolady rozprowadzić na cieście i polać kolejną warstwą ciasta, odrywając pergamin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
29
Rozprowadzić z 1 1/4 szklanki polewy czekoladowej. Powtórz z 2 kolejnymi warstwami, odrywając pergamin z prostokątów ciasta i rozprowadzając je pozostałym ganache z białej czekolady i ganache z ciemnej czekolady. Zachowaj boki nawet podczas budowania ciasta, wygładzając je metalową łopatką do ciasta. Top z końcowego prostokąta ciasto i obrać pergamin. Płaszcz boki i górnej części ciasta z gładką warstwą lukier czekoladowy; krótko przechowywać w lodówce, aby ustawić lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cukierkowa Moneta1 Czerwona Cukierkowa Moneta
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
30
Rozłóż pozostały lukier na torcie i udekoruj wiórkami czekoladowymi. Ostrożnie przełożyć ciasto (na tekturowej podstawie) na talerz i przechowywać w lodówce, aż będzie twarde. Używając gorącego noża, pokrój ciasto na plastry na zimno i pozwól osiągnąć temperaturę pokojową przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up

Składniki

2Batoniki toffi Heath1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy12 łyżeczki czosnku w proszkugroch fioletowygroch fioletowy1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.słodko-gorzka czekolada, posiekanasłodko-gorzka czekolada, posiekana2831 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.słodko-gorzka czekolada, posiekanasłodko-gorzka czekolada, posiekana2831 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.słodko-gorzka czekolada, drobno posiekanasłodko-gorzka czekolada, drobno posiekana12 łyżeczki czosnku w proszku2 szczypty zmielonych goździków2 szczypty zmielonych goździków16krewetki i żyłkiSłodko-gorzkie wiórki z białej czekolady, do dekoracjiSłodko-gorzkie wiórki z białej czekolady, do dekoracji1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukier cukierniczy przesianycukier cukierniczy przesiany591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposypki w różnych kolorach lub kolorowy cukierposypki w różnych kolorach lub kolorowy cukier1701 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.2/3 szklanki crème fraîche2/3 szklanki crème fraîche3largesżółtka jajżółtka jaj3largesCiasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)2961 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)3151 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejasnobrązowy cukierjasnobrązowy cukier1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.masło niesolone, zmiękczonemasło niesolone, zmiękczone1stickmasło niesolonemasło niesolone23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolonemasło niesolone791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniesłodzone kakao w proszkuniesłodzone kakao w proszku63 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaniesłodzone kakao w proszkuniesłodzone kakao w proszku12 łyżeczki czosnku w proszkuekstrakt z czystej waniliiekstrakt z czystej wanilii591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.biała czekolada, posiekanabiała czekolada, posiekana
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia5
Magazyn