Ciasto Czekoladowe Z Gorącą Wodą
Ciasto czekoladowe z gorącą wodą wymaga ok. 35 minut od początku do końca. Na 22 grosze za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 15. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 236 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz mąkę, sodę oczyszczoną, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Wystarczy dodać wodę ciasto czekoladowe w kubku, Gorące ciasto mleczne z polewą kokosową + wideo (tort leniwa Stokrotka), oraz Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali.
Wymieszać cukier, mąkę, kakao, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. Odstawić.
W dużym rondlu zagotować masło i wodę.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z mieszanką mąki.
Wlać maślankę, jajka i wanilię; dokładnie wymieszać.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni o wymiarach 9x13 cali.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Wyjąć ciasto z piekarnika i natychmiast zamrozić.