Ciasto czekoladowe z cukinią IV

Ciasto czekoladowe z cukinią IV
Ciasto czekoladowe z cukinią IV to Wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka proszku do pieczenia, kakao w proszku, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Podobne przepisy to 100% pełnoziarniste Czekoladowe Ciasto Cukiniowe z greckim jogurtem miodowo-czekoladowym Ganache, Ciasto czekoladowo-śmietankowe z cukinią z polewą czekoladową, oraz Zdrowe ciasto czekoladowe z cukinią z lukrem czekoladowym z awokado.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali. Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól, cynamon i kakao w proszku przesiać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, śmietana razem masło, olej i cukier, aż lekkie i puszyste. Ubić jajka po kolei, następnie wymieszać z wanilią. W małej misce połącz rozdrobnioną cukinię z mlekiem. Ubić mieszankę mąki na przemian z mieszanką cukinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec w nagrzanym piekarniku przez 55 do 60 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn