Ciasto Czekoladowe Polane Czekoladą

Ciasto Czekoladowe Polane Czekoladą
Jeśli 35 centów za porcję spada w budżecie, czekolada glazurowane ciasto czekoladowe może być niesamowite bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i odebrać masło, mleko czekoladowe, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Tort Czekoladowy Glazurowany, Ciasto Polane Czekoladą, oraz Ciasto Krówkowe Z Polewą Czekoladową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Obficie smarować i lekko mąki 12-cup karbowany tube ciasto pan, lub spryskać sprayem do pieczenia z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do PieczeniaSpray Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszać ciasto wymieszać, mleko czekoladowe, masło, jajka, śmietanę i suchy budyń wymieszać łyżką, aż dobrze wymieszać (ciasto będzie bardzo grube). Wymieszać z czekoladą. Łyżka do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Mleko CzekoladoweMleko Czekoladowe
Ciasto MixCiasto Mix
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
MasłoMasło
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
PatelniaPatelnia
3
Piec 56 do 64 minut lub do góry sprężyny powrotem po dotknięciu lekko w centrum. Ostudzić 10 minut na patelni. Odwróć patelnię do góry nogami na stojak chłodzący lub żaroodporną płytę do serwowania; usuń patelnię. Ochłodzić całkowicie, około 2 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
W rondlu 1-quart, składniki glazury ciepła na małym ogniu, często mieszając, aż kawałki czekolady są stopione i mieszanina jest gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Mżawka nad ciastem. Przechowywać luźno przykryte.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn