Ciasto Czekoladowe Polane Czekoladą
Jeśli 35 centów za porcję spada w budżecie, czekolada glazurowane ciasto czekoladowe może być niesamowite bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i odebrać masło, mleko czekoladowe, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Tort Czekoladowy Glazurowany, Ciasto Polane Czekoladą, oraz Ciasto Krówkowe Z Polewą Czekoladową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Obficie smarować i lekko mąki 12-cup karbowany tube ciasto pan, lub spryskać sprayem do pieczenia z mąką.
W dużej misce wymieszać ciasto wymieszać, mleko czekoladowe, masło, jajka, śmietanę i suchy budyń wymieszać łyżką, aż dobrze wymieszać (ciasto będzie bardzo grube). Wymieszać z czekoladą. Łyżka do patelni.
Piec 56 do 64 minut lub do góry sprężyny powrotem po dotknięciu lekko w centrum. Ostudzić 10 minut na patelni. Odwróć patelnię do góry nogami na stojak chłodzący lub żaroodporną płytę do serwowania; usuń patelnię. Ochłodzić całkowicie, około 2 godzin.
W rondlu 1-quart, składniki glazury ciepła na małym ogniu, często mieszając, aż kawałki czekolady są stopione i mieszanina jest gładka.
Mżawka nad ciastem. Przechowywać luźno przykryte.