Ciasto Czekoladowe Pecan V
Czekoladowy Pecan Pie V wymaga około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.48 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 78 g tłuszczu, oraz w sumie 1416 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Mieszanka masła, syrop kukurydziany, pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Sprawdza się jako dość drogi deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 46%. Podobne przepisy to Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, oraz KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W podwójnym kotle roztopić czekoladę i masło lub margarynę.
Połącz cukier i syrop kukurydziany w średnim rondlu. Doprowadzić do szybkiego wrzenia i pozostawić mieszaninę do wrzenia 2 minuty.
Dodać mieszaninę czekolady, dobrze mieszając.
Umieść jajka w średniej misce. Stale ubijając, polewaj jajka mieszaniną czekolady.
Ubić ekstrakt z wanilii, następnie wymieszać z orzechami pekan.
Wlać mieszaninę do skorupy ciasta.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 do 50 minut. Schłodzić przed podaniem. Top każdy plaster z łyżką bitą polewą.