Ciasto czekoladowe Karen a

Ciasto czekoladowe Karen a
Ciasto czekoladowe Karen a może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Ten przepis służy 15 i kosztuje 78 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mix ciasto czekoladowe, nie instant mix budyń czekoladowy, półsłodkie czekoladowe chipsy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasto czekoladowe Karen a, Ciasto czekoladowe zrzut-it, oraz Wywal I Wymieszaj Ciasto Czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj jedną patelnię do pieczenia 9 x 13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W rondlu połącz budyń czekoladowy z mlekiem i gotuj na średnim ogniu, aż będzie gęsty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć patelnię z ognia i dodać do suchej mieszanki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wymieszać i wlać do lekko natłuszczonej 9x13 cala patelni do pieczenia. Równomiernie rozprowadzić kawałki czekolady na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 40 do 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Niech ciasto ostygnie i służyć.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn