Ciasto czekoladowe Karen a
Ciasto czekoladowe Karen a może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Ten przepis służy 15 i kosztuje 78 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mix ciasto czekoladowe, nie instant mix budyń czekoladowy, półsłodkie czekoladowe chipsy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasto czekoladowe Karen a, Ciasto czekoladowe zrzut-it, oraz Wywal I Wymieszaj Ciasto Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj jedną patelnię do pieczenia 9 x 13 cali.
W rondlu połącz budyń czekoladowy z mlekiem i gotuj na średnim ogniu, aż będzie gęsty, często mieszając.
Zdjąć patelnię z ognia i dodać do suchej mieszanki ciasta.
Wymieszać i wlać do lekko natłuszczonej 9x13 cala patelni do pieczenia. Równomiernie rozprowadzić kawałki czekolady na wierzchu ciasta.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 40 do 45 minut.
Niech ciasto ostygnie i służyć.