Miętowy Halibut Brzoskwiniowy

Miętowy Halibut Brzoskwiniowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj miętowego halibuta brzoskwiniowego. Jedna porcja tego dania zawiera około 32G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 352 kalorie. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny fodmap i pescatariański przepis serwuje 4 i kosztuje 6,22 zł za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka mięty, steków z halibuta, pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać pieprz można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Minty Halibut Pasta, Sałatka miętowo - Pszenno-brzoskwiniowa, oraz Halibut z pikantną salsą brzoskwiniową podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu połączyć konfitury i miętę. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia; odstawić na bok.
3
Rybę posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Broil 4 w od ciepła przez 5 minut. Łyżka połowy mieszanki brzoskwiniowej nad rybą. Smażyć 1 minutę dłużej; obracać, smażyć 3-4 minuty dłużej lub do momentu, gdy ryba łatwo się płatki widelcem, fastrygując raz z pozostałą mieszaniną brzoskwini.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze typy na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z nich jest Finca La Celia Reserva Pinot Grigio. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
Finca La Celia Reserva Pinot Grigio
Finca La Celia Reserva Pinot Grigio
2018 Finca La Celia Reserva Pinot Grigio ma stalowy żółty kolor z miedzianymi niuansami. Aromaty są definiowane przez nuty mineralne, świeże owoce cytrusowe i owoce pestkowe, takie jak morela i białe kwiaty. Na ustach podniebienie jest żywe, świeże i z utrzymującym się wykończeniem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn