Ciasto czekoladowe BAKER ' s one BOWL

Ciasto czekoladowe BAKER ' s one BOWL
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deserowych, więc dać BAKER jednej miski ciasto czekoladowe spróbować. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, cukier, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 12 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto czekoladowe BAKER ' s one BOWL, Ciasto czekoladowo-Truskawkowe BAKER ' s one BOWL, oraz Ciasto piekarskie ONE BOWL.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. kuchenka mikrofalowa czekolady i masła w dużej misce do mikrofalówki na wysokości 2 min. albo do rozpuszczenia masła. Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści. Wymieszać z cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PiekarnikPiekarnik
2
Dodaj jajka, 1 na raz, ubijając mikserem elektrycznym na małej prędkości po każdym dodaniu, aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Dodać wanilię; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
4
Dodaj 1/2 szklanki mąki, sody oczyszczonej i soli; beat aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
5
Dodaj pozostałe 2 szklanki mąki na przemian z wodą, ubijając, aż dobrze wymieszane po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
6
Wlać równomiernie do 2 natłuszczonych i posypanych mąką 9-calowych okrągłych patelni do ciast.
7
Piec 35 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Schłodzić w patelni 10 min.; usuń z patelni. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
8
Spread z ulubionym lukrem, w razie potrzeby. (Uwaga: informacja o wartości odżywczej dotyczy niefrostowanego ciasta.)
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn