Gulasz jagnięcy z " duszonego jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 811 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.89 za porcję. 92 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz rubinowe wino porto, skórkę z cytryny, korzeń selera i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Gulasz grzybowy z " duszonego, Jagnięcina duszona w mleku kokosowym, oraz Gulasz Jagnięcy.
Instrukcje
1
W dużym rondlu rozgrzej oliwę na średnim ogniu. Tymczasem mięso jagnięce przyprawiamy solą i pieprzem, kurzymy mąką, układamy na rozgrzanej patelni i podsmażamy ze wszystkich stron, aż będzie ładnie i brązowo. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Jeśli olej jest spalony, należy wypłukać patelnię i dodać więcej oleju; jeśli jest tylko brązowy, to jest idealny do następnej fazy przygotowania. Następnie dodaj masło do patelni, pozwól mu się stopić, a następnie dodaj marchew, cebulę, seler i zioła. Podsmaż tę mieszaninę, aż warzywa zaczną brązowieć, a następnie powrócić zarezerwowane szaszłoną jagnięcinę na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać wino porto, doprowadzić do wrzenia i natychmiast dodać bulion wołowy, pomidory, rzepa, pasternak i liść laurowy. Doprowadzić gulasz do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej i pozostawić na wolnym ogniu przez co najmniej 90 minut, lub aż jagnięcina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Wołowy
Port
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Pasternak
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Rzepa
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Gulasz
4
Zdjąć z ognia, wyłowić liść laurowy i wymieszać z winogronami.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Winogrona
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
5
Równomiernie rozprowadzić gulasz pomiędzy miseczkami, udekorować natką pietruszki i skórką z cytryny i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)