Ciasto Czekoladowe

Ciasto Czekoladowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać ciasto czekoladowe Funt spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Ten przepis służy 20 i kosztuje 35 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz skrócenie, jajka, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 29 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto czekoladowo - kawowe z sosem czekoladowo-likierowym, Ciasto czekoladowe z lodami truskawkowymi i słodko-gorzkim sosem czekoladowym, oraz Ciasto Czekoladowo-Czekoladowe Z Kwaśną Śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Spryskaj 10-calową patelnię rurową bardzo obficie z dodatkiem mąki do pieczenia. Połóż to na obramowanej kartce z ciasteczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia i sól wymieszać w misce i odstawić.Zmielić cukier w robocie kuchennym i ustawić aside.In miskę miksera stojaka z dołączonym łopatką, ubić masło i skrócić do kremowej. Stopniowo dodawaj cukier i kontynuuj ubijanie przez pięć minut.Z mikserem na małej prędkości, dodawać jajka po kolei, bijąc na małej prędkości po każdym dodaniu jajka. Gdy wszystkie jajka zostaną włączone do ciasta, zeskrobać boki miski i zwiększyć prędkość miksera do średnio wysokiej. Ubijaj średnio-wysoko przez około 5 minut. Beat wanilii i kawy.Z mikserem na najniższej prędkości (lub ręcznie), dodać mieszankę mąki i maślanki na przemian, zaczynając i kończąc mieszanką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać wodę i mieszać do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Wlać do natłuszczonej miski rurki. Przytrzymaj ciasto ciasto około 4 cali nad licznikiem i upuść go, aby usunąć pęcherzyki powietrza. Ustaw go z powrotem na blasze do pieczenia i piec przez około 80 minut lub aż tester ciasto włożone do środka wychodzi czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Niech ciasto ostygnie przez około 10 minut na patelni, a następnie ostrożnie odwrócić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Niech ciasto ostygnie całkowicie, a następnie zrobić lukier. Aby lukier, roztopić masło w dużej (2 filiżanki) miskę bezpieczną w kuchence mikrofalowej lub miarkę. Wymieszaj kakao w proszku i cukier puder, następnie stopniowo dodawaj śmietanę, mieszając, aż będzie lśniąca i gładka. Wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Wlać ciasto przed rozpoczęciem wisienki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn