Ciasto cytrynowo-kukurydziane z polewą cytrynową i sosem Borówkowo-kruszonym

Ciasto cytrynowo-kukurydziane z polewą cytrynową i sosem Borówkowo-kruszonym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta z cytrynową mąką kukurydzianą z polewą cytrynową i sosem jagodowym. Jedna porcja zawiera 328 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 37 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 115 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka jaj, mąki kukurydzianej, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto jagodowo-cytrynowe z cytrynową glazurą, Ciasto jagodowo-cytrynowe z cytrynową glazurą, oraz Lemon Ricotta Cornmeal Muffins with Lemon-Vanilla Glaze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć cukier puder i 2 łyżki soku z cytryny w małej misce. Mieszaj łyżką, aż będzie gładka i podobna do pasty,dodając więcej soku z cytryny o 1/2 łyżeczki, jeśli glazura jest zbyt gruba, aby się rozprzestrzeniać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Umieść stojak w środku i rozgrzej do 177°. patelnia o średnicy 9 cali z bokami o wysokości 2 cali;dno linii z pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Combineflour, mąka kukurydziana, cukier, proszek do pieczenia, andsalt w dużej misce; trzepaczka do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Whiskbuttermilk, jajka, skórka cytrynowa, i vanillain mała miska.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wlać mieszaninę maślanki i zmiksować masło do mieszanki mąki. Używając szpatułki gumowej, delikatnie złóż płyny w mieszaninie do momentu mieszania (nie mieszaj).Zeskrobać ciasto na patelnię; równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Piec ciasto, aż tester włożony do centrum wychodzi czysty i ciasto ciągnie awayz boków patelni, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Natychmiast uruchom nóż po bokach ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
7
Umieść stojak na szczycie ciasta na patelni. Używając rękawic, trzymaj patelnię i stojak mocno i odwróć ciasto na stojak.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Removepan z ciasta.
9
Umieścić inny stojak nabottom ciasta; odwrócić 1 więcej czasu, tak że ciasto jest od góry. Wymieszać glazurę aż do wymieszania.Podczas gdy ciasto jest jeszcze bardzo gorące, kropla glazury bytablespoonfuls na ciasto; rozprzestrzeniać się w within1 / 2 cala krawędzi (niektóre glazury mogą kapać w dół ciasta). Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
10
Podawać z
11
Sos Jagodowy Kruszony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn