Ciasto Cytrynowo-Jagodowe
Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.31 za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka klinów cytrynowych, Skórki ciasto, cytrynowy pudding instant i ciasto napełniania mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto cytrynowo-jagodowe z lukrem cytrynowo-śmietankowym, Babeczki cytrynowo-jagodowe z lukrem cytrynowo-serowym, oraz Cytrynowy Borówkowy Serek Śmietankowy Galette.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Upiec ciasto crust zgodnie z zaleceniami na polu dla jednej skorupy
Pieczona skorupa, przy użyciu 9-calowego szklanego talerza. Schłodzić na stojaku chłodzącym 15 minut.
W międzyczasie, w małej misce, ubić serek z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż puszysty. W średniej misce, beat mleka i budyniu wymieszać z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać serek śmietankowy; ubić na gładką masę.
Rozprowadzić w skorupce masę serowo-budyniową. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Poszczególne porcje ułożyć nadzieniem z ciasta jagodowego, udekorować bitą polewą i skórką cytrynową. Przykryć i schłodzić pozostałe ciasto.