Ciasto Cytrynowo-Jagodowe

Ciasto Cytrynowo-Jagodowe
Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.31 za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka klinów cytrynowych, Skórki ciasto, cytrynowy pudding instant i ciasto napełniania mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto cytrynowo-jagodowe z lukrem cytrynowo-śmietankowym, Babeczki cytrynowo-jagodowe z lukrem cytrynowo-serowym, oraz Cytrynowy Borówkowy Serek Śmietankowy Galette.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Upiec ciasto crust zgodnie z zaleceniami na polu dla jednej skorupy
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Pieczona skorupa, przy użyciu 9-calowego szklanego talerza. Schłodzić na stojaku chłodzącym 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
4
W międzyczasie, w małej misce, ubić serek z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż puszysty. W średniej misce, beat mleka i budyniu wymieszać z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać serek śmietankowy; ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
6
Rozprowadzić w skorupce masę serowo-budyniową. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Poszczególne porcje ułożyć nadzieniem z ciasta jagodowego, udekorować bitą polewą i skórką cytrynową. Przykryć i schłodzić pozostałe ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do Ciasta Z JagodamiNadzienie Do Ciasta Z Jagodami
Bitą PolewąBitą Polewą
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn