Muffinki Kukurydziano-Melasowe

Muffinki Kukurydziano-Melasowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj babeczek z mąką kukurydzianą i melasą. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 259 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, mąkę, jogurt i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Naleśniki Z Melasą Kukurydzianą, Muffinki Z Mąki Kukurydzianej, oraz Babeczki Kukurydziane Z Żurawiną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
2
Pokrój pergamin na dwanaście kwadratów o wymiarach 5 na 5 cali. Lekko posmaruj wnętrze 12-szklankowej puszki na muffinki. Wyśrodkuj kwadrat pergaminu na 1 filiżance i użyj palców, aby wcisnąć pergamin do kubka, tak aby przyklejał się do boków i dołu. Zagnieść papier w razie potrzeby, aby pasował i powtórzyć z pozostałym pergaminem (zwykłe wkładki do muffinów działają równie dobrze, ale pergamin wygląda ładnie).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
3
Mąkę kukurydzianą, mąkę, cukier, proszek do pieczenia, cynamon, sól i soda oczyszczona połączyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
W osobnej misce wymieszać jogurt, mus jabłkowy, melasę, skórkę pomarańczową, jajka i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Aromat Klonowy Do SmakuAromat Klonowy Do Smaku
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
Złóż mokre składniki na sucho, aż po prostu połączone (nie martw się, jeśli ciasto jest grudkowaty, oznacza to, że ciasto nie jest zbyt mieszane).
6
Napełnij każdą wkładkę prawie do górnej części puszki (pomoże mi łyżka do lodów lekko nasmarowana nieprzywierającym sprayem).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
7
Każdą babeczkę posypać prażonym owsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
8
Piec, obracając około połowy, aż wykałaczka włożona do muffinek wyjdzie czysta, a wierzch jest tylko lekko dmuchany i odskoczy po dotknięciu, 20 do 24 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czarne Skręcone Liny LukrecjoweCzarne Skręcone Liny Lukrecjowe
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
9
Pozostaw na gorącej patelni muffin 3 minuty, a następnie przenieś do regału chłodzącego i pozostaw do ostygnięcia 30 minut. Schłodzone babeczki przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 dni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn