Ciasto Cytrynowo-Bezowe

Ciasto Cytrynowo-Bezowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj cytrynowego ciasta Bezowego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 547 kalorii. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz skrócenie, sól, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto cytrynowe z lukrem cytrynowym bezowym, Ciasto Cytrynowo-Bezowe, oraz Ciasto Cytrynowo-Bezowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać pudding mix zgodnie z zaleceniami na polu na ciasto, przy użyciu wszystkich pozostałych składników nadzienia. Przechowywać w lodówce około 1 1/2 godziny lub do schłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
2
Rozgrzać piekarnik do 163°. smarować boki dwóch 9-lub 8-calowych okrągłych patelni do ciast. Dno linii patelni z pergaminem do gotowania. W średniej misce, ubić mąkę tortową, 3/4 szklanki cukru, proszek do pieczenia, sól, skrócenie, mleko, wanilia i 4 żółtka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, skrobanie miski stale. Beat na dużej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. (Ciasto będzie sztywne.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka TortowaMąka Tortowa
SkracanieSkracanie
żółtko Jajażółtko Jaja
WaniliaWanilia
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PiekarnikPiekarnik
3
Rozprowadzić równomiernie na patelniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
W małej misce, beat 4 białka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż spieniony. Ubijaj w 1 szklance cukru, 1 łyżce stołowej na raz, na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Połowę bezy rozłóż na cieście na każdej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec 30 do 35 minut lub do bezy wygląda zestaw i suche. Fajne 10 minut. W razie potrzeby poluzuj bezy z krawędzi patelni za pomocą noża. Ostrożnie wyjąć z patelni i odkleić papier. Schłodzić całkowicie bezowymi bokami do góry na stojakach chłodzących, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
7
Rozprowadzić 1 1/4 szklanki budyniu na bezie na 1 warstwie ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
8
Drugą warstwę ciasta, bezę do góry, położyć na pierwszej warstwie. Wierzch z pozostałym budyniem.
9
Podawać w ciągu 30 minut. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn