Bulgotanie Chleba Lepkie Bułeczki
Bulgoczący chleb lepki bułki jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 0g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 55 minut. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz cukier, bułki obiadowe, gotować i służyć budyń butterscotch mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Bulgotanie Chleba Lepkie Bułeczki, Maszyna Do Chleba Czekolada Lepkie Bułki, oraz Lepkie Bułeczki.
Instrukcje
Nasmaruj 9-calową rurę karbowaną (taką jak Bundt®).
Na przygotowaną patelnię posypać 1/4 szklanki orzechów włoskich. Ułóż roladki na patelni.
Wymieszać brązowy cukier i budyń wymieszać w małej misce; posypać równomiernie bułki.
Dodać rodzynki i 1/2 szklanki orzechów włoskich.
W małej miseczce wymieszać biały cukier i cynamon; posypać równomiernie warstwą rodzynek i orzecha włoskiego.
Wlać roztopione masło na całą masę rolki. Przykryj patelnię luźno folią i ręcznikiem; połóż na blasze do pieczenia. Pozostawić do wzrostu w temperaturze pokojowej przez 8 godzin do nocy.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Usuń ręcznik i folię z patelni, utrzymując karbowaną rurkę na blasze do pieczenia w przypadku przepełnienia składników.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż bułki są gotowane i rumiane, o 30 protokół.
Umieść arkusz folii aluminiowej na rolkach w połowie pieczenia, jeśli zbyt szybko brązowieją. Ostudzić na patelni przez 5 do 10 minut, a następnie obrócić na talerz.