Ciasto cytrynowe mamy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać mamie ciasto cytrynowe krem spróbować. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. Mieszanka mleka, sok z cytryny, ciasto unbaked pie, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ciasto Z Kremem Kokosowym, Lemon Cup Custard, oraz Najlepsze babeczki z cukinią mamy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325°. W dużej misce, beat cukru i masła, aż dobrze wymieszane.
Dodać żółtka, po jednym na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Dodać mleko, mąkę i sól; dobrze wymieszać. Wymieszać z sokiem z cytryny i obrać ze skórki; odstawić. W małej miseczce ubijamy białka, aż uformują się sztywne szczyty; delikatnie składamy na mieszankę cytrynową.
Piec 1 godzinę lub do lekko rumiane i nóż włożony w pobliżu centrum wychodzi czysty. Super.
W razie potrzeby udekoruj bitą śmietaną, cytryną i miętą. Przechowywać w lodówce.