Ciasto Cappuccino z słodko-gorzką czekoladą
Ciasto Cappuccino z słodko-gorzką czekoladą to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 876 kalorii. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ekstrakt z wanilanu, instant espresso w proszku, czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Słodko-Gorzkie Ciasto Czekoladowe, Ciasto czekoladowe z lodami truskawkowymi i słodko-gorzkim sosem czekoladowym, oraz Słodko-Gorzkie Ciasto Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Posmaruj i mąka 10-calową patelnię z rurką.
W dużej misce, mash masło, ser śmietankowy, cukier biały i brązowy cukier z łyżką, aż mieszanina jest kremowy i dokładnie połączone. Ubijaj 1 jajko na raz, mieszając je całkowicie przed dodaniem następnego. Wymieszaj ekstrakt waniliowy z natychmiastowym proszkiem espresso w małej misce i dodaj go do mieszaniny masła. Mieszać aż dobrze połączone.
Mieszaj mieszaninę mąki z mieszaniną masła w ilości 1/2 szklanki, aż mąka zostanie dokładnie włączona. Wymieszać posiekaną ciemną czekoladę. Łyżka ciasto do przygotowanego ciasta patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta, około 1 1/2 godziny. Zacznij sprawdzać doneness po około 1 godzinie i 15 minutach. Ostudzić ciasto na patelni przez około 10 minut, następnie przełożyć na ciasto i pozostawić do zakończenia chłodzenia. Pył z cukrem cukierniczym.