Ciasto Budyniowe Z Kremem Bananowym
Banana Cream Pudding Pie może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 85 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, wanilię, skórki z ciasta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Pudding Z Kremem Waniliowym/Czekoladowym/Kokosowym/Bananowym, Ciasto Budyniowe Z Kremem Bananowym, oraz Lody Budyniowe Bananowe.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°. dodać ciasto skorupa zgodnie z kierunkiem na polu dla jednej skorupy
Pieczona skorupa za pomocą 9-calowego szklanego talerza.
Piec 9 do 11 minut lub do lekko rumiane. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Tymczasem w rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą i sól. Wymieszać z mlekiem do uzyskania gładkiej konsystencji. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje; gotować i mieszać 2 minuty.
Wymieszać około 1/4 szklanki gorącej mieszanki do żółtek. Stopniowo mieszaj mieszaninę żółtka do gorącej mieszaniny. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zacznie bąbelkować i zostanie zagęszczona.
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem i wanilią. Ostudzić do lata, około 20 minut.
Ułóż plastry banana w schłodzonej pieczonej skorupie.
Schłodzony budyń polać bananami. Przechowywać w lodówce, aż Zestaw, co najmniej 3 godziny. Wierzch z bitą śmietaną. Przechowywać w lodówce.