Ciasto brzoskwiniowo-śliwkowe

Ciasto brzoskwiniowo-śliwkowe
Ciasto brzoskwiniowo-śliwkowe to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie deser. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Mieszanka brzoskwiń, opcjonalnie: cukier turbinado, cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe, Ciasto Brzoskwiniowo-Śliwkowe, oraz Crostada brzoskwiniowo-Śliwkowa.

Instrukcje

1
Ustaw stojak piekarnika na niższą pozycję i rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W dużej misce umieścić śliwki i brzoskwinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W małej miseczce ubić cukier i skrobię, następnie delikatnie wymieszać z owocami, aż kawałki będą równomiernie pokryte. Pozostawić mieszaninę na pięć minut, a następnie dodać do schłodzonej skorupy ciasta. Przykryć wierzchnią skórką. Zagniatać boki, wyciąć kilka szczelin na górze i schłodzić ciasto przez 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Ubić razem jajko i szczyptę soli. Ciasto wyjąć z piekarnika, umyć jajkiem i posypać cukrem turbinado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
(duża Tuba)(duża Tuba)
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Umieścić ciasto w piekarniku i piec przez 20 minut w temperaturze 218°, obracając w połowie. Zmniejszyć ogień do350 i piec, aż pęcherzyki napełniania całego wnętrza i skorupa jest złoty brąz, 20 do 30 minut dłużej. Przygotuj się do ułożenia dolnej części piekarnika folią aluminiową, aby złapać wszelkie soki, które wyciekają z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6
Wyjąć z piekarnika i umieścić ciasto na stojaku do całkowitego ostygnięcia przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn