Ciasto brzoskwiniowe z PieLab
Ciasto brzoskwiniowe z PieLab może być właśnie deserem, którego szukasz. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka skrobi kukurydzianej, cukier, brzoskwinie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe, Placek Maślany, oraz Ciasto Wiśniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki ubić w rondlu do wymieszania.
Dodaj brzoskwinie, podrzucając do płaszcza. Gotować, stale mieszając, na średnim ogniu, aż będzie gęsty i bąbelkowy.
Wyjąć z ognia i ostudzić 15 minut.
W międzyczasie rozwiń kawałki na lekko posypanej mąką powierzchni; rozwałkuj każdy do 12-calowego okręgu. Dopasuj 1 piecrust do 9-calowego talerza ciasta. Łyżka schłodzonego nadzienia brzoskwiniowego do przygotowanej Skórki.
Umieść pozostałą piecrust nad wypełnieniem; zagnij krawędzie pod, uszczelniając do dolnej skorupy i zaciskając.
Wytnij 4 lub 5 szczelin na wierzchu ciasta, aby para mogła uciec.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę.
Wyjmij do stojaka z drutu. Schłodzić 2 godziny przed podaniem.