Ciasto brzoskwiniowe z kwaśnym lukrem brzoskwiniowym

Ciasto brzoskwiniowe z kwaśnym lukrem brzoskwiniowym
Ciasto brzoskwiniowe z kwaśnym lukrem brzoskwiniowym może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje 70 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz masło, brzoskwiniowe żelki cukierki pierścienie, sok z cytryny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Kawowo-Śmietankowo-Brzoskwiniowe, Jagodowy Brzoskwiniowy Kwaśny Krem Okruchy Ciasto, oraz Placek Brzoskwiniowy Z Kwaśną Śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Nasmaruj DNA i boki dwóch okrągłych patelni 8-lub 9-calowych (nie używaj sprayu do gotowania); lekko mąkę. W dużej misce, ubić składniki ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut. Dziel ciasto między patelniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
Piec 8-calowe rundy 32 do 37 minut, 9-calowe rundy 28 do 33 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysty. Fajne 10 minut. Uruchom nóż po bokach patelni, aby poluzować ciasta; usuń z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
3
W 2-cup microwavable miski lub miarki, wymieszać 1 pudełko żelatyny do 1/4 szklanki wody. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokości około 1 minuty 30 sekund lub do zagotowania mieszaniny, mieszając 2 do 3 razy, aby rozpuścić żelatynę. W dużej misce, beat mieszaniny żelatyny, cukier puder, masło, sok z cytryny i 2 łyżeczki wody na niskiej prędkości, aż lukier jest gruby, ale do smarowania. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
LukierLukier
żelatynażelatyna
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
W razie potrzeby dodać 1 łyżeczkę wody, aby można było rozsmarować lukier.)
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
WodaWoda
5
Na talerzu do serwowania umieścić 1 ciasto, zaokrągloną stroną w dół.
6
Rozprowadzić 1/2 szklanki lukru. Upuść 2 krople czerwonego koloru żywności i 1 kroplę żółtego koloru żywności na lukrze na torcie; obracaj łopatką, aby utworzyć głęboki pomarańczowy. Wierzch z drugim ciastem, zaokrąglony bok do góry. Rezerwa 1/2 szklanki lukier. Bok i wierzch ciasta z pozostałym lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
LukierLukier
PomarańczowyPomarańczowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
7
Dodaj 1 lub 2 krople czerwone i żółte kolory żywności do zarezerwowanego lukier. Kręć się wokół ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
8
Posypać cukrem granulowanym. Udekoruj cukierkami brzoskwiniowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
BrzoskwiniaBrzoskwinia
9
Ciasto pokroić delikatnie ząbkowanym nożem. Przechowywać luźno przykryte.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn