Sałatka Z Brokułów Minnesota
Sałatka z brokułów Minnesota jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przepis z 1 porcją. Ta przystawka ma 1687 kalorii, 33g białka, oraz 161 g tłuszczu na porcję. Na 4,02 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz koperek, majonez, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sarasota ' s Minnesota Turkey, Mushroom and Wild Rice Soup, Chocolate Chip Skillet Cookie + dzień na targach stanu Minnesota, oraz Carpaccio z brokułów z sałatką z łodyg brokułów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jajka w rondlu w jednej warstwie i napełnij wodą, aby przykryć jajka o 1 cal. Przykryć rondel i doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wyjmij z ognia i pozostaw jaja w gorącej wodzie na 15 minut.
Wylać gorącą wodę, a następnie schłodzić jajka pod zimną bieżącą wodą w zlewie. Obrać i posiekać raz ostygnie.
Tymczasem doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia.
Dodać brokuły i gotować odkryte do jasnozielonego i po prostu miękkie, o 2 protokół.
Odcedzić w durszlaku, a następnie natychmiast zanurzyć w lodowatej wodzie na kilka minut, aż ostygnie, aby zatrzymać proces gotowania. Gdy brokuły wystygną, dobrze odcedzić i odstawić.
Połącz czerwoną cebulę, jajka ugotowane na twardo, zielone oliwki, pimentos, majonez, musztarda w proszku, nasiona selera i koperek w misce do mieszania. Wymieszać z odsączonymi ugotowanymi brokułami. Przechowywać w lodówce na noc dla najlepszego smaku.