Szaszłyki Żubrówki Souvlaki
Przepis Bison Souvlaki szaszłyki jest gotowy w około 2 godziny i 44 minuty i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.83 za porcję. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jeśli masz paprykę, skórkę z cytryny, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 3 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szaszłyki jagnięce souvlaki, Szaszłyki z kurczaka Souvlaki z sosem Tzatziki, oraz Souvlaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić stek z żubra w poprzek ziarna na paski o szerokości 1 cala.
Paski żubra umieścić w zamykanej plastikowej torbie ustawionej w płytkiej misce.
Do marynaty, połączyć olej, sok z cytryny, skórka z cytryny, 3 ząbki czosnku, 1 łyżeczka soli, oregano, i 1/4 łyżeczki pieprzu w małej misce.
Zalać marynatą paski żubra. Worek uszczelniający; obróć się, aby pokryć paski żubra. Marynować w lodówce przez 2 do 4 godzin, obracając torebkę od czasu do czasu.
Paski żubra odsączyć, marynatę wyrzucić. Nitka Bizon paski Akordeon stylu na szaszłyki, przycinanie w razie potrzeby.
W przypadku grilla węglowego lub gazowego umieść szaszłyki bizona na stojaku zadaszonego grilla bezpośrednio na średnim ogniu. Grillować przez 4 do 6 minut, obracając raz w połowie grillowania. (Lub umieścić szaszłyki na nieogrzewanym stojaku patelni brojlerów. Broil dla 3 do 4 cali od ciepła przez 5 do 7 minut, obracając raz.)
Podawać z sosem jogurtowo-ogórkowym.
Połącz jogurt, ogórek, zielona cebula, 2 ząbki mielonego czosnku, 1/2 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu w małej misce. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.