Ciasto brzoskwiniowe, pistacjowe i z białej czekolady
Ciasto brzoskwiniowe, pistacjowe i z białej czekolady zajmuje ok. 2 godziny i 5 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 475 kalorii, 12g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.19 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 367 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką masło, cukier puder, czekoladę w kostce i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest solidne. Ciasto Z Białą Czekoladą, Ciasto Z Białą Czekoladą, oraz Pralinki pistacjowe z białą czekoladą są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Piekarnik do 160C / 140C wentylator / Gaz
Masło i wyłożyć podstawę i boki głębokiej 22 cm blachy z pergaminem do pieczenia, następnie ubić resztę masła i cukru razem, aż bledną.
Dodać mąkę, proszek do pieczenia, wanilię, jajka, jogurt i startą czekoladę. Ubij razem, a następnie wymieszaj brzoskwinie.
Zeskrobać w puszce i piec przez 1 godzinę, aż wstawiony szaszłyk wyjdzie czysty. Chłodny w puszce.
Aby zrobić lukier, rozpuść kawałki czekolady w misce na patelni z ledwo gotującą się wodą, a następnie zdejmij z ognia. Ubić miękki ser w misce do miksowania, aż będzie gładki, a następnie ubić w jogurcie, aż będzie gładki. Zeskrobać roztopioną czekoladę i ponownie ubić. Schłodzić, aż będzie gotowy do użycia.
Zawirować lukrem na wierzchu ciasta i rozsypać na pistacje.