Szkliwione ciasto brzoskwiniowe to wegańskie deser. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, ciasto, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe, Brzoskwiniowy Kurczak z brzoskwiniowym bulgurem, oraz Szynka Z Lukrem Brzoskwiniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu połącz cukier, skrobię kukurydzianą, sól i gałkę muszkatołową. Wymieszać z wodą, sokiem z cytryny i puree z brzoskwiń. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, około 5 minut lub aż mieszanina zgęstnieje.
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
2
Wlać wszystko, ale 1/2 szklanki glazury do skorupy ciasta. Wierzch z pokrojonych brzoskwiń i pędzel z reserved glazury. Schłodzić przez co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek