Ciasto Brzoskwiniowe do Pizzy
Peach Pizza Pie to przystawka dla 15 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka, 8 g tłuszczu i łącznie 169 kalorii. Za 45 centów za porcję, ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i kup galaretkę porzeczkową, bułkę tartą, bitą śmietanę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 12%. Wynik ten jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Nadzienie do ciasta brzoskwiniowego w zamrażarce i metoda zamrażania ciasta, Przepis na ciasto brzoskwiniowe (ciasto z kratką) i Pizza z brzoskwiniami i jagodami.
Instrukcje
W dużej misce utrzyj masło i cukier na jasną i puszystą masę, około 5 minut.
Dodaj mąkę i dobrze wymieszaj. Wklep w natłuszczoną 12-calową formę. patelnia do pizzy; nakłuć widelcem.
Piec w temperaturze 350° przez 10-15 minut lub do złotego koloru. Całkowicie ostudzić.
Na cieście ułożyć plasterki brzoskwiń. W dużym rondlu wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą i muszkatołowiec, jeśli to konieczne.
Dodaj sok pomarańczowy i galaretkę; gotować i mieszać na średnim ogniu, aż masa będzie gładka. doprowadzić do wrzenia; gotować przez 2 minuty.
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić, około 5 minut. Połóż łyżkę na brzoskwiniach. Schładzaj przez 1 godzinę lub do momentu ustawienia.
W razie potrzeby udekoruj bitą śmietaną i natychmiast podawaj.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe musujące to moje ulubione przystawki. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 80 dolarów za butelkę.
![Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru]()
Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru
Delikatny mus z delikatnych bąbelków elegancko towarzyszy połyskom złotego koloru. Cuvée, które zaskoczy Cię czystą intensywnością aromatów suszonych owoców, migdałów i świeżych orzechów laskowych zmieszanych z aromatami owoców o białym miąższu. Kremowe uczucie bąbelka kojarzone z aromatami maślanej brioszki i aromatami mineralnymi. Trwały finisz ze świeżą i elegancką słodyczą. Ta wspaniała butelka będzie idealnym mariażem z kawiorem czy wybornymi ostrygami, ale także z grillowanymi rybami i owocami morza.