Brzoskwiniowe praliny do góry nogami ciasto zajmuje około 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 10g tłuszczu i w sumie 349 kalorii. Ten przepis służy 8. Za 77 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Taste of Home wymaga proszku do pieczenia, cukru, bitej śmietany i orzechów pekan oraz orzechów pekan. Niewiele osób naprawdę lubi ten deser. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Podobne przepisy to Ciasto Brzoskwiniowe Do Góry Nogami, Pralina Do Góry Nogami Ciasto Dyniowe, oraz Ciasto Jabłkowe Do Góry Nogami.
Instrukcje
1
Umieść białka w dużej misce; odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 375°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W 10-calowym. patelnia żaroodporna, roztop masło na średnim ogniu. Dodaj brązowy cukier, cynamon i imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk Duds
Papier Ryżowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Zdjąć z ognia. Ułóż brzoskwinie w jednej warstwie na mieszance brązowego cukru; posyp posiekanymi orzechami pekan.
W małej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól. W dużej misce ubij żółtka, aż lekko zgęstnieją. Stopniowo dodawaj cukier, ubijając z dużą prędkością, aż będzie gęsty i cytrynowy. Ubij mleko, roztopione masło i wanilię. Złożyć mieszankę mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Cukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na ciasto. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.