Ciasto Blackberry Crumb

Ciasto Blackberry Crumb
Ciasto z jeżyn może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 32 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 171 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Jeśli masz jasnobrązowy cukier, sól koszerna, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Blackberry Crumb, Ciasto Blackberry Crumb, oraz Ciasto Wiśniowo - Jeżyn dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw stojak piekarnika w pozycji środkowej. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Masło 8-calowa kwadratowa patelnia do pieczenia. Dół linii z pergaminem, pozostawiając zwis z dwóch stron; masło i papier mąki, stukając nadmiar.Dodać polewę: w średniej misce ubić stopione masło, brązowy cukier i ¼ łyżeczki soli; dodać 1 szklankę mąki i wymieszać widelcem, aż powstanie duża wilgotna okruchy. Polewy przechowywać w lodówce aż do momentu użycia. W średniej misce, ubić razem pozostałe 3/4 szklanki mąki, proszek do pieczenia, i pozostały ¼ łyżeczki soli; odstawić. W dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło o temperaturze pokojowej, cukier cukierniczy i wanilię, aż będą lekkie i puszyste; dodać jajka, po jednym na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Zmniejszyć prędkość do niskiej; wymieszać w mieszaninie mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Brązowy CukierBrązowy Cukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
Na patelni równomiernie rozprowadzić ciasto; posypać jeżyny, następnie ostudzoną polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec, aż złoty i wykałaczka włożona w centrum wychodzi z wilgotnych okruchów dołączonych, 45 do 50 minut. Całkowicie schłodzić na patelni. Używając zwisu papieru, podnieś ciasto na powierzchnię roboczą; pokrój na 16 kwadratów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn