Ciasto biszkoptowe imbirowe wymaga około 1 godzina i 53 minuty od początku do końca. Na 2,36 zł za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 63g tłuszczu, oraz w sumie 964 kalorie. 169 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką wodę, melasę, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciasto Biszkoptowe Imbirowe, Ciasto Czekoladowo-Biszkoptowe, oraz Ciasto Czekoladowo-Biszkoptowe.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Spryskaj 13 przez 9-calową patelnię do pieczenia za pomocą nieprzywierającego sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Na dnie przygotowanej patelni ułożyć równomiernie kawałki biszkoptu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Pokruszony imbir posypać równomiernie na wierzchu biszkoptów. Wierzch równomiernie wymieszać z krystalizowanym imbirem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W Syropie
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
4
W dużej misce, połączyć pół na pół, jajka, brązowy cukier, melasa, wanilia, i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
4 Szklanki Mąki Pszennej
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Zalać warstwą herbatników i odstawić do wchłonięcia płynu, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
6
Piec do puszystego i złocistego, 45 minut do 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Podawać na ciepło z sosem śmietanowym z masłem Melasowym.
W średnim rondlu na małym ogniu połączyć masło, śmietanę, mleko i melasę. Gdy na małym ogniu, dodać brązowy cukier i Irish cream Likier. Powoli dodawać mieszaninę skrobi kukurydzianej i gotować, aż zgęstnieje. Wymieszać z orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier śmietankowy
Ramię
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala