Ciasto Bezowe Z Limonką
Ciasto bezowe z limonką może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 530 kalorii, 13g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 41 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cukru cukierniczego, mleko skondensowane, białka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, Ciasto Bezowe Z Limonką, oraz Ciasto Bezowe Z Limonką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce ubij żółtka i osłodzone mleko skondensowane, aż do dobrze wymieszanego. Stopniowo ubijaj sok z limonki.
Wlać do skorupy graham cracker.
Piec przez 25 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu ustawienia środka, gdy ciasto jest delikatnie wstrząśnięte. Odstawić. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 325 stopni F (165 stopni C).
W dużej czystej misce ubij białka z kremem tatarskim do uzyskania miękkich szczytów. Stopniowo przesiać cukier cukierników, kontynuując Biczowanie do sztywnych szczytów. Łyżka na wierzchu lekko schłodzonego ciasta, uszczelniając bezę do krawędzi Skórki.
Piec około 10 minut w rozgrzanym piekarniku, aż beza lekko się upiecze. Schłodzić do temperatury pokojowej przed schłodzeniem. Schłodzić przez co najmniej 2 godziny przed podaniem.