Ciasto Bezowe Cytrynowe Trójwarstwowe
Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś mleko, chłodną bitą polewę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Trójwarstwowe Ciasto Cytrynowo-Bezowe, Ciasto Cytrynowe Trójwarstwowe, oraz Ciasto potrójnie cytrynowe.
Instrukcje
Wlać 2 szklanki mleka do dużej miski.
Dodać mieszanki suchego budyniu i sok. Ubić trzepaczką 2 min. lub aż do dobrze wymieszane. (
Mieszanina będzie gęsta.)
Rozprowadzić 1-1 / 2 szklanki budyniu na dnie skorupy; odstawić.
Dodać połowę ubitej polewy do pozostałego budyniu; mieszać delikatnie, aż dobrze wymieszane.
Rozłóż warstwę budyniu w skorupie.
Umieść 2 filiżanki pianek w dużej misce do mikrofalówki.
Dodaj 2 Łyżki. mleko; wymieszać. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 1-1 / 2 min. lub do całkowitego rozpuszczenia pianek, mieszając po 1 min. Mieszać aż do dobrze wymieszane. Przechowywać w lodówce 15 min. albo do ostygnięcia. Delikatnie wymieszać z ubitą polewą; rozprowadzić na mieszance budyniowej.
Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do zestawu. Top z pozostałych 1/2 szklanki pianki tuż przed podaniem. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.