Ciasto Bezglutenowe

Ciasto Bezglutenowe
Bezglutenowa Skórka tarta może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka mąki z tapioki, żółtka, mąki z orzechów laskowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Pikantna Bezglutenowa Skórka Tarta, Chrupiąca tarta jagodowa ze skórką z płatków owsianych (bezglutenowa + wegańska), oraz Wtorek bezglutenowy: tarta pomidorowa z skórką Parmezanowo-rozmarynową.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 7 składników w robocie kuchennym; pulsuj kilka razy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodać masło i pulsować 10 razy lub aż masło jest wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
3
Połącz żółtko z 1 łyżką lodowatej wody; dodaj do ciasta i pulsuj, aż ciasto się połączy. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Dodaj więcej wody, 1 łyżeczkę na raz, jeśli to konieczne.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
5
Przenieść ciasto na powierzchnię roboczą. Zagnieść 2 razy i uformować na dysk. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn