Ciasto bez jajek, bez mleka, bez masła II
Eggless, Milkless, Butterless Cake II może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 35 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz rodzynki, mieloną gałkę muszkatołową, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Bez Jaj, Bez Mleka, Bez Masła Ciasto Przyprawowe, Eggless Milkless Date Nut Cake, oraz Jak zrobić bez jaj bez masła Bourbon Brownies.
Instrukcje
Połączyć cukier, wodę, skracanie, rodzynki, przyprawy i sól w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i mieszać podczas gotowania przez 3 minuty. Super.
Odmierz mąkę, sodę i proszek do pieczenia i przesiać razem.
Stopniowo mieszaj suche składniki w mieszaninę rodzynek. Dobrze bij. Jeśli ciasto migdałowe jest pożądane, wymieszaj ekstrakt migdałowy i migdały.
Wlać ciasto do nasmarowanej 8 x 4 cala patelni Bochenek.
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez około 1 godzinę.