Ciasto Bananowo-Jagodowe
Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 468 kalorii. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 9% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, serek śmietankowy, żelatynę truskawkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Koktajl Jagodowo-Bananowy, Kremowy Placek Bananowo-Jagodowy, oraz Torebki Bananowe Jagodowe podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz okruchy graham cracker, masło, cukier i imbir. Naciśnij na dole i do góry po bokach nieobrobionego 9-in. talerz ciasta.
Piec w temperaturze 350° przez 8-10 minut lub aż lekko się zarumieni. Fajne na drucianym stelażu.
Do napełniania, w małym rondlu, połącz cukier, skrobię kukurydzianą i żelatynę. Mieszać w wodzie, aż będzie gładka. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Lekko chłodne. Ułóż 1 szklankę truskawek na skórce.
Wlać mieszaninę żelatyny na truskawki. Przechowywać w lodówce przez 2 godziny lub do Ustawienia.
W dużej misce ubić słodzone skondensowane mleko, serek śmietankowy, mleko i budyń przez 1 minutę.
Rozłożone na wierzchu ciasta. Przechowywać w lodówce przez 2 godziny lub do Ustawienia.
Udekorować pozostałymi truskawkami. Schłodzić resztki.