Ciasto Bananowo-Czekoladowe Brunch
Bananowo-Czekoladowe Ciasto Brunch może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 44 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka proszku do pieczenia, jajko, zmielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj ciasto czekoladowe bez jajek banan / wegańskie ciasto czekoladowe bananowe, Poncz Bananowy Brunch, oraz Niedzielny Brunch: Babeczki Jagodowo-Bananowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, sól i cynamon wymieszać w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Połączyć banan, mleko i jajko, mieszając, aż dobrze wymieszane.
Dodać mieszaninę bananów do mieszaniny mąki, mieszając tylko do wilgotnego. Delikatnie złożyć na pół czekolady. Łyżka ciasto do 9-calowej okrągłej patelni ciasto pokryte sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 35 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 5 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Całkowicie fajne.
Połącz pozostałą czekoladę i gorącą wodę w małej misce bezpiecznej w kuchence mikrofalowej; kuchenka mikrofalowa w wysokiej 30 sekund lub aż prawie się stopi. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Mżawka glazury na schłodzone ciasto.