Ciasto Bananowe Krem I
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na deser, więc dać ciasto bananowe krem spróbować. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 344 kalorie, 6G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4555 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz banany, mleko, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 42 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 42%. Podobne przepisy to Ciasto z truskawkami i śmietaną, Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe.
Instrukcje
W rondlu połącz cukier, mąkę i sól.
Stopniowo dodawać mleko, delikatnie mieszając. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina będzie bąbelkowa. Mieszaj i gotuj jeszcze przez około 2 minuty, a następnie wyjmij z palnika.
Wymieszaj niewielką ilość gorącej mieszaniny do ubitych żółtek i natychmiast dodaj mieszaninę żółtka do reszty gorącej mieszaniny. Gotować jeszcze przez 2 minuty; pamiętaj, aby mieszać.
Wyjmij mieszaninę z pieca i dodaj masło i wanilię. Mieszaj, aż całość będzie miała gładką konsystencję.
Banany pokroić w ostudzoną skorupę wypiekanego ciasta. Wierzch z masy budyniowej.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 12 do 15 minut. Wyluzuj przez godzinę.