Ciasto Bananowe I

Ciasto Bananowe I
Ciasto bananowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz proszek do pieczenia, ekstrakt z wanilii, banany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Z Bochenkiem Bananowym, Ciasto Z Bochenkiem Bananowym, oraz Bananan i syrop klonowy Bochenek ciasto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia bochenkowa 5x9 cali
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgnieść banany i dodać mąkę, cukier, masło, wanilię, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
BananBanan
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
3
Dobrze wymieszać.
4
Wlać do patelni bochenkowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
5
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 50 do 60 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn