Ciastka z krabem i przegrzebkiem z trawy cytrynowej z pikantnym sosem do zanurzania ogórków
Lemongrass Crab & Scallop Cakes with a Spicy Cucumber Dipping Sauce may be just the side dish you are looking for. Ten pescatariański przepis służy 6 i kosztuje $2.79 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Idź do sklepu i odebrać sól i pieprz, szczypiorek, olej arachidowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasta Krabowo-Kukurydziane Z Sosem Kolendrowym, Ciasta krabowo-kukurydziane z sosem chili, oraz Tajskie ciasta rybne z sosem ogórkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Usuń twardy mięsień z boku przegrzebków i pokrój przegrzebki w kostkę.
Usuń twarde zewnętrzne warstwy z trawy cytrynowej, zmielić około 2 łyżeczek jasnego wnętrza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir G
Mięso Mielone
1
Dodaj Panko, szczypiorek i jajka do miski z owocami morza. Doprawić mieszaninę solą i pieprzem. Delikatnie wymieszać, aby włączyć za pomocą ruchu składania. Najlepsze ciasta krabowe są trudne do pracy, ponieważ mieszanina powinna ledwo trzymać się razem. Więc nie nadmiernie wymieszać lub dodać więcej bułki tartej, ponieważ ciasta będą trzymać swój kształt po ugotowaniu.Do sosu zanurzeniowego: doprowadzić 1 szklankę wody do wrzenia i dodać cukier i sól morską, wirując patelnię do rozpuszczenia.
Dodaj ocet, chilis, szalotka, i ogórek. Wymieszać składniki i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.Tworzą przegrzebek i mieszaninę krabów do 18 ciasta, które są o 2 do 3 cali średnicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Krab
3
Rozgrzać dużą patelnię sauté na średnim ogniu i dodać olej arachidowy i masło. Jak tylko masło topi, dodać ciasta i smażyć, aż tylko złoty i ledwo gotowane przez, O 2 do 3 protokół z każdej strony. Należy uważać, aby nie rozgotować i gotować partiami, jeśli to konieczne, aby uniknąć tłoczenia patelni.
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. The Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.