Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 14g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mielony kminek, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Placki kukurydziane z czarnego grochu z kwaśną śmietaną Jalapeño, Placki kukurydziane z czarnego grochu z kwaśną śmietaną Jalapeno, oraz Ciastka Z Groszku Czarnooka.
Instrukcje
1
Śmietanę i sos adobo połączyć w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Adobo
Kwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Fasolę umieścić w średniej misce; częściowo rozgnieść fasolę widelcem. Wymieszać z bułką tartą i 7 kolejnych składników (przez białko jaja). Z mąką ręce, podzielić mieszaninę grochu na 4 równe porcje, kształtując każdą porcję w 1/2-cala grubości patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Białka Jaj
Fasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać paszteciki do patelni; gotować 2 minuty z każdej strony lub aż złoty i dokładnie ogrzane.