Ciastka z groszku z kremem Adobo
Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 14g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mielony kminek, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Placki kukurydziane z czarnego grochu z kwaśną śmietaną Jalapeño, Placki kukurydziane z czarnego grochu z kwaśną śmietaną Jalapeno, oraz Ciastka Z Groszku Czarnooka.
Instrukcje
Śmietanę i sos adobo połączyć w małej misce.
Fasolę umieścić w średniej misce; częściowo rozgnieść fasolę widelcem. Wymieszać z bułką tartą i 7 kolejnych składników (przez białko jaja). Z mąką ręce, podzielić mieszaninę grochu na 4 równe porcje, kształtując każdą porcję w 1/2-cala grubości patty.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać paszteciki do patelni; gotować 2 minuty z każdej strony lub aż złoty i dokładnie ogrzane.
Wyjąć z patelni; top każde ciasto z 1 łyżką sera.
Podawać z kwaśną śmietaną.