Ciastka Truskawkowe

Ciastka Truskawkowe
Need a deser wegetariański? Ciasto truskawkowe może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 379 kalorii, 9g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.6 za porcję. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz krem z kamienia nazębnego, ciężką śmietanę, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciastka Truskawkowe, Ciastka Truskawkowe, oraz Ciastka Truskawkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć jagody i cukier w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
1
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wytnij 2 (18-calowe) kawałki pergaminu. Trim 1 sztuk do 18 przez 13 cali; odstawić na bok. Płaszcz 18-by-13-calowy obramowane blachy do pieczenia z masłem, linia go z przyciętym kawałkiem pergaminu, i płaszcz górnej części pergaminu z więcej masła; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Żółtka, 1/3 szklanki cukru i wanilię umieścić w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek. Beat na dużej prędkości, aż bladożółty i zagęszczony, o 5 minut. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki miski i wiosła.Z mikserem na niskiej prędkości, powoli dodać mąkę i wymieszać, aż tylko połączone, o 1 minuta łącznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Przenieść mieszaninę do dużej miski i odstawić.Dokładnie umyć i osuszyć miskę miksera, zwrócić ją do miksera i zamocować mikser za pomocą nasadki trzepaczki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
W misce umieścić białka, śmietanę z kamienia nazębnego i sól i ubijać na dużej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty (powinny opadać jak lody na miękko), około 1 minuty. Stopniowo dodawać pozostałą 1/3 szklanki cukru i kontynuować ubijanie, aż utworzą się sztywne szczyty (stojąc prosto), o 1 minutę więcej. Używając gumowej szpatułki, złóż jedną czwartą białek do zarezerwowanej mieszaniny żółtko-mąka, aż do równomiernego włączenia; delikatnie złóż pozostałe białka, aż do połączenia i nie pozostaną duże białe smugi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
LodyLody
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
SzpatułkaSzpatułka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Wlać ciasto do przygotowanej patelni. Za pomocą szpatułki przesuniętej rozprowadź ją na bardzo równą warstwę, wygładzając wierzch. (Aby uzyskać najlepsze rezultaty, upewnij się, że powierzchnia ciasta jest tak gładka i równa, jak to możliwe.)
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
PatelniaPatelnia
7
Piec, aż ciasto zaczyna odciągać się od boków blachy do pieczenia, górna sprężyny z powrotem po naciśnięciu palcem, i nie jest już lepki w dotyku, o 20 protokół. W międzyczasie umieść dużą, czystą metalową lub szklaną miskę i czystą trzepaczkę w zamrażarce, aby schłodzić bitą śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Usuń ciasto z blachy do pieczenia, umieszczając drugi kawałek pergaminu nad nim.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1
Umieść śmietanę, cukier i wanilię w schłodzonej misce i ubijaj schłodzoną trzepaczką do uzyskania średnich szczytów, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Umieść miskę w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Przełożyć schłodzone ciasto z pergaminem na deskę do krojenia. Za pomocą ząbkowanego noża przyciąć krawędzie ciasta, aby uzyskać prostokąt o wymiarach 16 na 11 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4
Wytnij dłuższy bok prostokąta na 4 (4-calowe) paski.
5
Wytnij krótszy bok na 4 (2-3 / 4-calowe) paski. Powinieneś mieć 16 (4-przez-2-3/4-Cal) prostokąty.Przygotuj 8 małych talerzy. Za pomocą płaskiej szpatułki umieść 1 porcję ciasta na każdym talerzu. Połowę zarezerwowanych truskawek podziel na ciasta, a połowę bitej śmietany na jagody. Wierzch z kolejną porcją ciasta i powtórz z pozostałymi jagodami i bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
TruskawkiTruskawki
JagodyJagody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn