Ciastka Krabowe Niskowęglowodanowe
Need a dairy free i pescatarian hor d ' oeuvre? Niskowęglowodanowe ciasta krabowe mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.39 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 352 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sos worcestershire, jajko, old bay przyprawy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Low Carb Crab Cakes w / pieczony sos z czerwonej papryki, Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, oraz Tortille kalafiorowe niskowęglowodanowe dla podobnych receptur.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.