Ciastka Imbirowe Mini
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Mini ciastek imbirowych. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 393 kalorie, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz masło, zmielony imbir, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini ciasta krewetkowe z masłem imbirowym, Mini Ciasta Rumowe, oraz Margarita mini-ciasta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. lekko posmaruj patelnię tortową o wymiarach 13 na 9 cali; wyłóż papierem do pieczenia.
Mąkę, imbir, sodę oczyszczoną i sól ubić w misce; odstawić.
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić jajka i cukier na średniej prędkości, aż blady i gruby, o 5 protokół.
Podgrzać mleko w kuchence mikrofalowej do nagrzania. Wymieszać z masłem. Podczas mieszania z małą prędkością, skropić gorące mleko do mieszaniny jaj; wymieszać do uzyskania gładkiej masy. Wymieszać wanilią. Przesiać jedną trzecią mieszaniny mąki do mieszaniny jaj; mieszać do mieszania. Powtórz dwa razy z pozostałą mąką.
Zeskrobać ciasto na patelnię; piec, aż tester ciasta wyjdzie czysty, 25 do 30 minut.
Ostudzić na patelni na 10 minut, a następnie włączyć na stojaku; ostudzić całkowicie.
Ubij śmietanę i cukier cukierniczy.
Ciasto pokroić na 12 porcji.
Na każdym kawałku rozprowadzić dżem, a następnie bitą śmietanę.
Posypać kandyzowanym imbirem, w razie potrzeby