Ciastka Brownie i truskawkowe
Ciastka Brownie i truskawkowe mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 74 grosze za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 12. Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. 34 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać truskawki, pudding czekoladowy instant i ciasto napełniania mix, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ciastka Owsiane Brownie Truskawkowe, Ciastka Truskawkowe, oraz Ciastka Truskawkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smar 13x9-calowa patelnia ze skracaniem lub sprayem do gotowania. Dodać ciasto brownie zgodnie z zaleceniami na polu.
Rozłóż ciasto na patelni.
Piec 28 do 33 minut lub aż brownie sprężyny z powrotem po dotknięciu lekko w centrum. Schłodzić co najmniej 30 minut.
W międzyczasie, w średniej misce, ubić mleko i budyń wymieszać z trzepaczką do zgęstnienia; odstawić. W innej średniej misce ubijaj śmietanę mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie złóż bitą śmietanę do mieszanki budyniowej, aż dobrze się połączą. Przykryć; przechowywać w lodówce aż do podania.
Pokrój brownies na 6 rzędów po 4 rzędy, tworząc 24 kwadraty.
Umieść 1 plac brownie na każdym z 12 pojedynczych talerzy deserowych; top każdy plac z 3 łyżki mieszanki budyniu. Każde ciasto wymieszać z innym plackiem brownie, 2 łyżkami masy budyniowej i 2 łyżkami truskawek. Przechowywać w lodówce.